BALIKESİR / EDREMİT - Yılmaz Akpınar İlkokulu

Yılmaz Akpınar İlkokulu

DARSOFA MAH. 8005 SK. YILMAZ AKPINAR ILKOKULU NO: 2 EDREMİT / BALIKESİR
Vizyon
VİZYONUMUZ Biz Yılmaz Akpınar İlkokulu olarak istiyoruz ki! Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın, destek olsun. Okulumuzda, Hem öğretenler, hem öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve endişeleri olmasın. Herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Her yerde " Kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama .." ilkesine uysun. Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandıgı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın. Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun.
Misyon
MİSYONUMUZ Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, Onlara bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve göstererek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gerekenlerine uygun yetiştirmek için var gücümüzle çalışmak, Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanların ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21. yüzyıl ile uyumlu hale getirmek, Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, Okulumuzda bir atılım, değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak.
Kütüphane Kitap Sayısı :600
Öğretim Şekli :2022/2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır.
Okulumuz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Ulaşım
Okulumuza şehir merkezinden yeşil renkli Gümrük-Akçay dolmuşları ve mavi renkli dolmuş taksilerle ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Edremit Hekimzade Mahallesinde Diş Hastanesi yolu üzerinde İlçe Mezarlığı yanında bulunmaktadır.
Okulumuz Edremit İlçesi içindedir.
Bigep-Eko OKul